Poslední hodina - jedenáctá hodina

11.12.2018 10:05

pozor - Rozpracovaný článek

V tomto článku naleznete myšlenky osvětlující symboliku a proroctví o poslední hodině jedenácté hodině, sedmém a osmém vládci, Gogovi, generaci a ohavnosti způsobující zpustošení.

 

Na úvod musím uvést, že jsem hlavní myšlenky nikde jinde nevyčetl a nepřebíral od jiných. Jak jistě uvidíte, ani nebylo kde… Duch vám dosvědčí, že to, co jsem napsal, není z mé maličkosti. První verze článku byla napsána někdy v r. 2012-2013, tato verze je krácená.

 

Dále Vás prosím, milovaní, vím, že se vám budou některé myšlenky zdát doslova hloupé a bláznivé, přesto dočtěte tento článek do úplného konce, lépe tak pochopíte všechny souvislosti. Nevíte, že je řečeno „moudrý, ať se stane bláznem, aby se stal moudrým“? (1Kor 3:18,19)

Povaha některých zde odhalených skutečností a plánů se totiž může zdát hrůzostrašná, doslova ďábelská, což ale také skutečně je. Jejich strůjcem je vládce tohoto světa, satan ďábel. Přesto bychom i tyto věci měli znát, aby nás snad nepřelstil. (2Kor 2:11, 2Tes 2:9-11, Mt 24:24,25)

Sedmá hlava divokého zvířete

„A viděl jsem jednu z jeho hlav jakoby ubitou k smrti, ale jeho smrtelná rána se uzdravila, a celá země s obdivem následovala divoké zvíře. A uctívali draka, protože dal divokému zvířeti autoritu, a uctívali divoké zvíře slovy: „Kdo je jako to divoké zvíře a kdo s ním může vést bitvu?“ A byla mu dána tlama, která mluvila velké věci a rouhání, a byla mu dána autorita, aby jednalo po dvaačtyřicet měsíců. A otevřelo tlamu v rouhání proti Bohu, aby se rouhalo jeho jménu a místu jeho přebývání, i těm, kdo přebývají v nebi. A bylo mu dáno, aby vedlo válku se svatými a aby nad nimi vítězilo, a byla mu dána autorita nad každým kmenem a lidem a jazykem a národem. A všichni, kdo bydlí na zemi, je budou uctívat; jméno žádného z nich není od založení světa zapsáno ve svitku života Beránka, který byl zabit.“ (Zj. 13. Kap)

 

Zde dochází na inteligenci, která má moudrost: Sedm hlav znamená sedm hor, kde na vrcholku sedí žena. A je sedm králů: pět padlo, jeden je, ten další ještě nepřišel, ale až přece přijde, musí zůstat na krátkou chvíli. A divoké zvíře, které bylo, ale není, je také samo osmým [králem], ale pochází z těch sedmi a odchází do zničení.“ (Zj. 17:9-11)

 

Dovolím si souhlasit s některými výklady, že sedmý král je právě onen s ubitou hlavou, avšak nesouhlasit s tím, že sedmým vládcem s ubitou hlavou jsou Spojené státy americké společně s Velkou Británií. V tomto případě jsou naše přání urychlit příchod Pána otcem myšlenky (zvláště pak proamericky smýšlejících náboženství, která touží po důležitosti USA).

 

Pro pochopení totožnosti „sedmé hlavy“ jsou velice důležité cíle a myšlenky onoho semenem hada vytvořeného a řízeného sedmého vládce - znaky, které jsou pro celé divoké zvíře, dokonce v celé historii lidstva, vždy shodné. Tedy v prvé řadě:

 

a)       stavění se proti Nejvyššímu

b)      boj se svatými (semenem ženy)

c)       světovládné tendence – spojení všeho lidstva pod jednu vládu (srov. s Bábelskou věží)

d)      snaha o vyřešení sporné otázky, ale bez Boha (tisíciletá „dokonalá“ lidská vláda, zajištění celosvětového míru a pokoje, zřízení „nového zlatého věku“, „nového světového řádu“…)

e)       stálé opakování první lži - budete jako Bůh (bohové) a nezemřete (nadlidskost)

f)       podpora od Velkého Babylónu (nevěstka sedící na divokém zvířeti)

 

Z tohoto jednoduchého, základního výčtu jasně vyplívá, že sedmou ubitou hlavou vládnoucí pouze krátkou chvíli je:

 

Třetí říše římská, v tu dobu zastoupená nacistickým Německem. (Zj 17:10, 13:3a)

 

Nelekejte se prosím, čtěte dále. Tento veledůležitý poznatek přesně zapadá do biblických proroctví a nynějších světových událostí, a potvrzuje nám ho mnoho dalších biblických pasáží…  (více níže)

 

Dokonce i dnes promítané, kupodivu oblíbené, filmové dokumenty z koncentračních táborů, kde zemřelo mnoho ze všech Bohem tří vyvolených svatých národů, (Ří 11:16) utvrzují její totožnost.

 

To je ta skrytě i veřejně oslavovaná velmoc, která vládla pouze krátkou chvíli a nyní má hlavu ubitou.

 

To je ta veleříše, která Boží lid tak silně ovlivnila a začala s nimi v čase konce vést válku. (Zj 13:7a)

Je to proto, že i přes naše přání a naší „důležitost“ (jako vyvolených křesťanů) a jejich neschopnost (Hebrejců), je pro Boha „kořen stále svatý“. Avšak stejně „svatý“ je stále i pro satana, proto ho tak nenávidí a bude na něj opakovaně útočit… Ano, skuteční Hebrejci, naši „otcové“,  jsou pro Boha stále svatí! (viz. Ří 11. kap)

 

Jednoduchou matematikou tak lze zjistit, že ve vyvražďování svatých se nacistickému Německu mocnosti jako USA a GB v celé své historii nikdy nevyrovnaly a ani nevyrovnají. Naopak, USA „židy“ neskrytě podporují.

 

A tak ve válce se svatými, tedy opět se všemi svatými národy, i těmi dříve vyvolenými…, bude pokračovat až znovu zjevené celé divoké zvíře - v pořadí osmý, poslední, a tentokrát skutečně celosvětový - globální světovládce této tmy… Přímý pokračovatel Třetí říše římské…

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozn.:

 

I když dostatečným zdrojem pro naše pátrání je bible, uvádím několik zajímavých poznámek:

·         mnoho nacistů bylo po II. Světové válce (po ubití 7. hlavy) tajně a dokonce i za pomoci „nevěstky“ ukryto v USA a na celém americkém kontinentu,  kde pokračují ve svých výzkumech a dokonce plánech na vytvoření IV. Říše římské (8.  globálního vládce) – viz. operace PAPER CLIP,

·         koncept globalizace (EU, atd.) byl naplánován nacisty ještě za II. sv. války,

·         lidské zdroje, tedy ne-lidé, podlidé… jsou dále ve stejné eugenické agendě těmito skrytými vládci (skrytým semenem hada) tajně selektovány potravinami, očkovacími vakcínami,  potraty, umělým oplodňováním, genetickým  upravováním embryí, propagací homosexuality a ztráty funkce rodiny, působením neplodnosti, emancipací - doslova zmužtěním žen a následným zženštěním mužů, aj.(zní to bláznivě, ale doporučuji přečíst knihu Doba jedová od Prof. RNDr. Anna Strunecká, Dr.Sc.,

·         nacisté dokonce plánovali pro svět jednotnou řeč – můžete hádat dvakrát, která to měla být – byla to angličtina!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dvourohý beránek

 

A viděl jsem ze země vystupovat jiné divoké zvíře, a mělo dva rohy jako beránek, ale začalo mluvit jako drak. A působí, aby země a ti, kdo na ní bydlí, uctívali první divoké zvíře, jehož smrtelná rána se uzdravila. A provádí velká znamení, takže by dokonce přimělo oheň sestoupit z nebe na zemi před zrakem lidstva.

 

Až toto jiné, další zvíře, jsou Spojené státy Americké. USA vypadají jako beránek (tváří se jako zastánci míru a dobra pro lidstvo), ale hovoří z nich drak (působí zkázu na zemi). A pozor: i když se zvláště USA tak mocně tváří, nemají na sobě žádný královský diadém! Jsou „pouze“ mluvčím, loutkou v rukou nyní skrytého divokého zvířete. (Zj 13:11,12) Jak říká písmo: mají sice jeho autoritu, ale nejsou jeho částí – jsou jiným divokým zvířetem a uplatňuje všechnu autoritu toho prvního divokého zvířete před jeho zrakem“.

 

Dle Božího slova tedy toto první divoké zvíře existuje, ale je nyní našemu zraku skryto, ale dohlíží na uplatňování moci USA ve světě…

 

Vidíte? USA a GB nemůžou být sedmou hlavou divokého zvířete! Nemají diadém. Tvoří pouze předobraz (prosazují myšlenky a cíle) nyní ubitému, stále skrytému, a semenem hada zpoza opony řízenému, divokému zvířeti s ubitou hlavou.

 

Agenda (myšlenky a cíle) nacistického Německa se tak bez většího povšimnutí do puntíku plní, a jak Bible potvrzuje, je velice lstivě prosazována jiným divokým zvířetem se dvěma rohy jako beránek. Světové události jasně dokazují, že se USA vskutku tváří jako beránek, ale mluví z něj drak. Stále mluví o míru, ale působí zkázu na zemi, zbrojí a připravuje cestu k vynoření se skutečného, lidmi ovládaného celosvětového království a Antikrista. IV. Říši římskou!

 

USA předkládaná či spíše vynucovaná agenda (viz. myšlenky a cíle) – násilná amerikanizace, která je naprosto shodná s plány nacistů, je tak přijímána jako to nejlepší řešení pro lidstvo. Pod lživými nabubřelými hesly jako „trvalá udržitelnost, mír a bezpečnost, svoboda, terorismus, oteplování, enviromentalismus, new age, přelidnění,…“ postupujeme stále blíže a blíže k onomu, na svaté místo stále neposazenému, ohavnému osmému králi.

 

A to je ta hádanka:

 

„Divoké zvíře, které jsi viděl, bylo, ale není, a přece se chystá vystoupit z propasti a má odejít do zničení.“

 

Ano, divoké zvíře bylo (v onom čase zastoupené nacistickým Německem), nyní není (a skutečně, žádná hlava divokého  zvířete nyní nevládne, ale je zastoupena „beránkem“ ; a tak semeno hada se stále stejnou agendou připravuje skrytě příchod nového nástupce divokého zvířete a to prostřednictvím „beránka“) a přece bude přítomno (a to až se opět semeno hada veřejně chopí moci - postaví se na předpověděné svaté místo a skutečně poprvé od dob Bábelu spojí celé lidstvo k jedné myšlence i k jednomu společnému nepříteli – Bohu).

 

Opět: To že „nyní není“ nám také dokazuje, že nyní na zemi nevládne žádná z hlav divokého zvířete – z čehož vyplývá, že USA nemůže být onou sedmou hlavou.

 

Nyní již jasně chápeme, jak anglo-americká velmoc „dosud uplatňuje všechnu autoritu toho prvního divokého zvířete před jeho zrakem! „A říká těm, kdo bydlí na zemi, aby udělali obraz divokému zvířeti.“

 

Vidíte, jak to sedí? Jak to Boží slovo jasně předpovědělo? Jak se to plní?

 

USA uplatňuje autoritu divokého zvířete (samo jím není) a pozor: „před jeho zrakem“. Z toho jasně vyplývá, že tu někde ve skrytu toto divoké zvíře stále je a dává autoritu USA. A tak náhle všechny ty „konspirační teorie“ o vládě za oponou a spiknutí za účelem světovlády… najednou začínají mít i biblický základ.

Oni si mnohokrát pisatelé těchto „teorií“ ani neuvědomují, že to o čem píší je již mnoho tisíc let zapsáno v bibli… Častokrát si za každou jejich větou vybavím biblicky verš.

 

„Amerika“ tvrdě a nemilosrdně donucuje celému světu obraz amerikanizace, kapitalizace, demokratizace, globalizace, atd., přičemž používá falešná znamení. (Zj.13:14a; Daniel)

 

Ve skutečnosti nám donucuje agendu nacistů, agendu přicházejícího Antikrista.

 

Stále častěji tak slyšíme:

 

globální problémy vyžadují globální řešení, globální vládnutí…“

 

Ano, tento obraz (svobodného světa, mezinárodního obchodu, globálních cílů, globálních „neřešitelných“ problémů, nadnárodních korporací) již „sám působí zabíjení“  (verš) všech těch, kdo by nikterak neuctívali obraz tohoto divokého zvířete. Totiž už i ostatní „demokratizované“ státy se ujímají iniciativy a donucují zbývající se podřídit.

 

Kolik těch nepodřízených, řekněme “svobodných“ ve skutečnosti zbývá? Dva? Tři?

Rusko, Čína, Írán,… ?

 

Potvrzení od Daniela?

 

Pak na jeho místo nastoupí pohrdaný. Nevloží sice na něho královskou důstojnost, avšak přijde v míru a království se zmocní úlisnostmi. Před ním budou smeteny nespočetné síly a budou rozdrceny, ba i vůdce smlouvy. A ze spojenectví s ním učiní podvod a vystoupí a bude silný s trochou národa.

V míru a do nejúrodnějších míst provincie přijde a učiní, co nečinili jeho otcové ani otcové jeho otců. Kořist a lup i majetek jim rozhodí a proti opevněním bude vymýšlet své plány, ale až do času. Také podnítí svou sílu i své srdce proti králi jihu při velikém vojsku. Král jihu tedy zmobilizuje k boji nadmíru veliké a mocné vojsko, ale neobstojí, neboť oni proti němu vymyslí plány. Rovněž strávníci z jeho zásob ho porazí a jeho vojsko odplaví on. Tehdy mnozí padnou probodeni... (Daniel 11. kap.)

 

Tak ano, na „pohrdaného“ nevloží královskou důstojnost. Tedy naprosto stejně jako nemá královský diadém dvouhlavý beránek z Janova zjevení. USA skutečně nepatří ke světovládcům vlastnícím královskou hlavu divokého zvířete. Svou důležitost jen lstivě předstírají (užívají autoritu DZ). Ano, přicházejí "v míru“ a přitom „úlisně“ zbrojí a válčí, kde se dá… Vlastně celý jejich systém závisí na válce a zbrojení. A jak Daniel dosvědčuje, lstivě pod záštitou „míru a svobody“ se zmocnili postu „světového policisty“ a rozhodce nad národy, nikoliv však vládce…

 

Ano, Daniel hovoří o USA.

 

Dokonce před ním byl smeten „vůdce smlouvy“. „A ze spojenectví s ním učiní podvod a bude silný…“

Kdo je vůdcem smlouvy? Pokud budete číst dále 11. kapitolu Daniela bude vám naprosto jasné, že se jedná o Židy. I toto se tedy přesně plní na USA. Před jeho „příchodem“ (tedy příchodem v roli „beránka“) byli židé za II. Sv. války smeteni… Rovněž USA a jeho spojenectví s Izraelem je všem zřejmé a nevyvratitelné.

 

Podvodné spojenectví s židovským finančnictvím za účelem zotročení lidstva již tak zřejmé není, ale přesto pozornějším křesťanům neuniká. I proto je dále v této biblické knize o přicházejícím osmém králi řečeno: „bude rozhněván a bude jednat proti svaté smlouvě. Vrátí se tedy a zaměří na ty, kdo opouštějí svatou smlouvu“.  Trest tedy tyto odchýlené židy nemine!

 

Ano, USA činí vše  tak lstivě, že je to v celé historii lidstva nevídané (nečinili jeho otcové). Proti opevněným místům vymýšlí lstivé taktiky – jen se podívejte, jak dopadla Lýbie, Sýrie, Irák, Afganistán... A jak lstivě a propagandisticky se chystá na Rusko…

 

Kde je jeho mír?

 

Všichni věří v „dobrou“ Ameriku, přitom je to USATAN!

Ničitel, který pustoší dnešní svět a přivádí ho pod moc Antikrista. (činí předobraz 8.vláci)

 

Nyní je ještě nutné povědět si, kdo je z dnešního pohledu králem jihu a kdo králem severu.

Většina si myslí, že králem severu je Rusko, ale pozor, to by nesměl být vládcem světa mistr klamu, satan…

Tím, kdo napadne krále jihu je NATO (Severo-atlantická aliance). Mimo fakt, že to má i v samotném názvu, potvrdíme si to níže pokračováním v rozboru uvedeného verše z Daniela...

 

Králem severu je nyní (z dnešního pohledu, který ale nemusí platit zítra) NATO v čele s USA!

 

A pozor: nyní už jasně vidíme kdo je oním druhým beránkovým rohem: Je to EU.

 

Tak tedy EU a USA je oním biblickým lstivým beránkem zastupujícím v tomto čase divoké zvíře (světovládnou velmoc).

 

Kdo je však králem jihu?

Samozřejmě, že je to „nejsevernější“ království – Rusko. Ano, Rusko je členem skupiny BRICS – a teď poslouchejte: Brazílie, Rusko, Indie, Číny a JIHU (Jižní Afrika). Rusko je tedy hlavním aktérem Jižního společenství.

 

Vidíte? Světu vládne stále stejný ničema a dodržuje stále stejná pravidla. Když je na jedné straně král severu, dokonce s názvem, který „sever“ obsahuje, musí být na druhé straně, jako protiváha, král jihu a ten má dokonce „jih“ také ve svém názvu. Historie lidstva a taktika satana podléhá stále stejným principům, jen my lidé jsme slepí.

 

Tak ano král severu (USA a EU) přijde proti králi jihu (Rusku a BRICS). Rusko však neobstojí, bude poraženo. Rovněž strávníci z jeho zásob ho porazí. A kdo jiný než bývalé státy Ruské federace jsou jeho strávníky?

 

Vždyť EU je doslova zkušebním polygonem pro celosvětový stát. Tedy EU je doslova předobrazem celosvětové říše.

Nevěstka

 

Dalším biblickým důkazem pro tvrzení, že sedmou ubitou hlavou bylo nacistické Německo, je fakt, že nevěstka z Janova Zjevení 17. kapitoly sedí na prvním divokém zvířeti, nikoliv na dvourohém beránkovi.

 

Historickým faktem je, že nevěstka silně „smilnila“ s nacistickým Německem – a to mnohem více než s kýmkoliv jiným od toho času až do dnešní doby. Tato matka náboženských křesťanských nevěstek, Římsko-katolická církev, Třetí římskou říši veřejně podporovala a dokonce ji pokládala za vhodnou naději pro svět, která nadto dovede lidstvo k pramenům života a k dokonalosti během jejího tisíciletého panství (srovnej s tisíciletou vládou Krista). Vždyť byla také jako ona „římská“...

 

Nic podobného v žádném případě nelze říci o USA! Vztahy USA a Vatikánu nejsou zas tak moc „žhavé“.

USA také nikdy neplánovala svou tisíciletou vládu, tak jako nacistické Německo. USA a EU sice tuto vládu tajně plánuje, ale ne pro sebe… (činí předobraz jinému div. zvířeti)

 

Nejen to, dokonce po válce tato „zkažená žena“ pomáhala nacistickým pohlavárům najít bezpečný úkryt v cizině. Zvláště pak v USA…

 

Další podobností je, že se tak shodně bude dít i v nevzdálené budoucnosti - zvláště katolická církev a i další církve (dokonce možná všechny) budou opět veřejně podporovat nastupujícího osmého krále (IV. Říši římskou) – Antikristovu říši!

Jak mají ve zvyku, této globální celosvětové velmoci budou žehnat a vítat ji jako jedinou možnost pro zachování celosvětového míru a bezpečí!

Již nyní je katolická církev hlavním aktérem ve sjednocování všech náboženství světa - tedy v jakési „globalizaci náboženství“. Již od ní vyšlo i prohlášení k návratu dcer k matce (synů k otcům…). Ví o tom, že je matkou – matkou nevěstek.

 

V jednom se však katolická církev přepočítá, tento král se s ní v žádném případě nebude chtít dělit o celosvětovou nadvládu, což bude hlavním důvodem pro zničení této „matky“ nevěstky (verš těch deset králů zničí VB). Nadto si sám vytvoří náboženství nové (viz. níže).

A opět, historickým faktem je, že nacisté měli v plánu s římsko-katolickou církví po dobytí světa „zatočit“. A tak přesně podle biblického proroctví, (verš) na ní nakonec udeří poslední 8. král, přímo vycházející z Třetí říše…

 

Všechny pozemské „křesťanské“ církve budou zničeny, zůstanou jen jedinci – víře věrní křesťané ze všech církví světa – to je ta Církev Kristova, která nenáleží k pozemským církvím a ani brány pekelné ji nepřemohou.

 

Naše matka totiž není žádná pozemská církev, ale pouze Jeruzalém nahoře. (verš)

 

 

Naší pozornosti také jistě neuniká skutečná existence pozemské části semene hada jako protikladu zbývající pozemské části semene ženy. Ve světle „základního kamene“ veškerého dění dnešního světa, tedy ve světle sporné otázky o právu vládnout nad lidstvem, chápeme, že má v tuto chvíli naprosto stejný cíl, jako semeno ženy (Sion, Boží stan, Jeruzalém) – dovést lidstvo k dokonalosti (nadlidskosti) během celosvětového tisíciletého kralování, ale s jedním veledůležitým rozdílem, bez pomoci pravého Boha a jeho syna Ježíše Krista. Je to pro ně jediná možná cesta, jak tento spor vyhrát. My ale víme, že se jim to nepodaří.

 

Skutečně se tak stávají Sionem, ale otočeným o 180° proti pravému Sionu (dokonce se sami ZIONem nazývají). Stejně tak i vůdce těchto „hadů a štírů“ je opakem Krista. Antikrist bude rovněž králem i knězembude tedy spojovat královskou a kněžskou moc (a i to nám potvrzuje, že nebude potřebovat ostatní zastaralé náboženství, ale vytvoří si nové, celosvětové). A jak jsme si již řekli: hady vytvářený duch světa je protikladem svatému duchu.

 

Je nad slunce jasné, kdo dává moc semenu hada a kdo stojí na úplně nejzazším neviditelném konci této divokozvířecí ohavnosti. Je to onen uctívaný drak. (Zj 13:2b, 4, 2. Tes 2:9)

 Poslední osmý král – celosvětový vládce

 

„Divoké zvíře, které jsi viděl, bylo, ale není, a přece se chystá vystoupit z propasti a má odejít do zničení. A až ti, kdo bydlí na zemi, uvidí, jak divoké zvíře bylo, ale není, a přece bude přítomno, užasnou v obdivu, ale jejich jména nebyla napsána na svitku života od založení světa.“

„A divoké zvíře, které bylo, ale není, je také samo osmým [králem], ale pochází z těch sedmiodchází do zničení.“

 

Divoké zvíře bylo, ale nyní není, protože jeho přítomnost byla přerušena ubitím sedmé - nacistické hlavy. Je sice v současnosti na čas zastoupeno dvourohým beránkem, který mu zdárně vytváří obraz, avšak nyní tu přítomno není. Divoké zvíře však zanedlouho opět vystoupí z propasti a to bude to království, které odejde do zničení

 

To, že pochází z těch sedmi, nám potvrzuje skutečnost, že s nimi má něco společného (viz. výše uvedené znaky divokého zvířete pod body a-f), že je jejich přímým pokračovatelem a zvláště to, že je celosvětový. O této nové přicházející celosvětové vládě kdosi právem řekl „není to nové, a ani to není řád“…

 

Daniel 7. kapitola:

 

„Poté jsem se díval dál v nočních viděních a tu, pohleďme — čtvrté zvíře, strašlivé a děsivé a neobyčejně silné. A mělo zuby ze železa, veliké. Hltalo a drtilo, a co zbylo, to zašlapávalo nohama. A bylo odlišné od všech [ostatních] zvířat, která byla před ním, a mělo deset rohů. Dál jsem si prohlížel ty rohy, a pohleďme, vzešel mezi nimi jiný roh, malý, a byly před ním vytrženy tři z těch prvních rohů. A pohleďme, v tom rohu byly oči podobné očím člověka a byla tam ústa mluvící velikášské věci.

Díval jsem se dál, když právě ten roh vedl válku se svatými a získával nad nimi převahu, až přišel Prastarý na dny a byl vydán soud ve prospěch svatých Nejvýše postaveného a přišel ten určitý čas, kdy svatí vzali do vlastnictví království.

Řekl toto: ‚Pokud jde o čtvrté zvíře, je čtvrté království, které povstane na zemi, jež se bude lišit od všech [ostatních] království; a pohltí celou zemi a pošlape ji a rozdrtí ji. A pokud jde o deset rohů, je deset králů, kteří povstanou z toho království; a po nich povstane ještě jiný a sám se bude od těch prvních lišit a pokoří tři krále.  A bude mluvit dokonce slova proti Nejvyššímu a bude ustavičně týrat svaté Nejvýše postaveného. A bude mít v úmyslu změnit časy a zákon, a oni mu budou vydáni do ruky na čas a časy a půl času.  A Soudní dvůr přistoupil k tomu, aby zasedl, a nakonec mu odňali jeho vlastní panství, aby [ho] vyhladili a naprosto [ho] zničili.“

 

Proč ale Daniel končí své vidění čtvrtým zvířetem (Římem) a neuvádí další dva krále, kteří podle vidění Jana měli přijít na scénu světa? Ještě hůře! Daniel tvrdí, že ono jím viděné čtvrté zvíře, Řím, bude to poslední království, které bude zničeno v závěru tohoto světa.

 

Jak je to možné?

 

Možné to je pouze v případě, že tato další království budou přímo vycházet z tohoto posledního Danielova zvířete, Říma!

 

Vidíte i to nám dokazuje, že Třetí říše římská je onou sedmou ubitou hlavou.

Tak i druhá říše římská (tedy Římsko-katolická církev, respektive Svatá říše římská) je tou nevěstkou, která vždy tyto římské světovládce bude vždy podporovat.

 

Boží slovo nám tak prostřednictvím Daniela opět dosvědčuje, že sedmým králem z Janova zjevení je Třetí říše římská, a že osmá mocnost bude vycházet opět z tohoto „římského“ uskupení. (a je dokonce často nazývána IV. říší římskou)

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozn: Vidíte? Takže ti, kteří tvrdí, že divokým zvířetem je USA, se mýlí. O něco méně se pletou i ti, kteří učí, že divokým zvířetem je VATIKÁN. Ten je jen částí a předchůdcem posledního římského krále a bude jím zničen. Vatikán – nevěstka totiž nebude zničen při armagedonské bitvě jako divoké zvíře, ale zničí ho poslední „římský“ globální vládce (včele s 10 králi… viz.níže). Proto také Vatikán nemůže být divokým zvířetem…ale „jen“ nevěstkou sedící a smilnící na divokém zvířeti…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

O této poslední osmé celosvětové mocnosti je řečeno, že „vyjde z propasti“ a „povstane jako bájný fénix z prachu popela“. I to nám ukazuje, že nyní není a bude muset povstat. Ti, kteří nejsou zapsáni ve svitku života, budou oslavovat příchod této velmoci – ti všichni lidé země, ti všichni falešní křesťané, ti všichni oklamaní. Střežme se, abychom nebyli mezi nimi.

 

 

Je známým faktem, že všechny „říše římské“ pobíjely „svaté“. Ať už to byla Římská velmoc, Římsko-katolická církev, Třetí říše římská, nebo ta, která se chystá vystoupit. Dokonce v tomto pobíjení zatím ta Třetí drží pomyslné přední příčky před všemi ostatními biblickými mocnostmi. Znovu tak nalézáme niť táhnoucí se celým tímto divokým zvířetem. Skutečně, „Nový světový řád“ není v žádném případě nový, a ani řád.

 

Danielovo zvíře je odlišné právě tím, že se mu podaří to, co se těm před ním nepodařilo, spojí celou zemi, ta mu bude vydána do rukou. Satan se naposledy v tomto systému pokusí všechny lidi, celou zemi, odvézt od Boha. Povede zuřivou válku se svatými Nejvýše postaveného.

 

To bude to „velké soužení jaké nenastalo od počátku světa“.

 

A skutečně docílí světovlády lživými znameními, které jim byly dány. (verše) Naposledy se pokusí dostát odvěké sporné otázce. Bude satansky lhát o tom, že lidé nepotřebují Boží vládu a Kristovu oběť, ale že oni sami svými skutky docílí dokonalého zlatého věku. Pokusí se odvrátit celé lidstvo, dokonce svaté, od pravého Boha.

 

Nakonec se po odstranění všech možných skutečných i vykonstruovaných hrozeb, o kterých již můžeme slyšet, postaví proti té „hrozbě“ největší, proti „hrozbě“ v nebi – postaví se pravému Bohu a budou s Ním dokonce chtít válčit… (Zj 16:16)

 

Deset králů na poslední hodinu

 

deset rohů, které jsi viděl, znamená deset králů, kteří ještě nepřijali království, ale přece přijmou autoritu jako králové na jednu hodinu s divokým zvířetem. Ti mají jednu myšlenku, a proto dávají svou moc a autoritu divokému zvířeti. Ti povedou bitvu s Beránkem, ale Beránek nad nimi zvítězí, protože je Pán pánů a Král králů. Také ti povolaní a vyvolení a věrní [to učiní] s ním.“ (Zj. ???)

 

Je doložitelným americkým plánem (rozuměj vlády v pozadí) rozšířit nynější skupinu G8 na G10. Podobně jako Jan i Daniel správně poukazuje na posledních deset prstů na nohou, které jsou částí celého divokého zvířete. (verš) V žádném případě se nejedná o všechny pozemské krále, jak si někdo může mylně myslet (symbolika číslice deset), ale o skutečných 10 králů, G10. 

 

Dokazují to slova ze Zjevení 18:9,10, kde se říká:

 

A králové země, kteří s ním smilnili a žili v nestoudném přepychu, budou plakat a bít se nad ním v zármutku, až se budou dívat na dým jeho požáru, zatímco budou stát opodál ze strachu před jeho trýzní“.

 

Dále ostatní králům byl dán čas po zničení ohavnosti??… Daniel  - mrkni do poznámky pod čarou

Proč by měli králové, kteří si dle teorie, že desítka znamená všechny lidské vládce, plakat a stát opodál ze strachu před „někým“, kdo trýzní nevěstku, když by sami byli těmi králi, kteří by rozhodli o zničení nevěstky? Dokonce být jejím zničením překvapeni? Pokud by měla symbolika deseti králů značit všechny pozemské krále, nedávalo by to logiku.

 

Otázka zní, kdo je ten „někdo“ kdo trýzní nevěstku.

Je to Bůh Jahve? Kristus? Nikoliv. Odpověď nalezneme ve Zjevení 17:16,17:

 

A těch deset rohů, které jsi viděl, a divoké zvíře, ty budou nenávidět nevěstku a zpustoší jiobnaží a sežerou její masité části a úplně ji spálí ohněm. Bůh totiž vložil do jejich srdce, aby uskutečnily jeho myšlenku, ano aby uskutečnily [svou] jednu myšlenku tím, že dají své království divokému zvířeti, dokud nebudou dovršena Boží slova.“

 

Ten „někdo“ je celosvětová osmá mocnost v čele s deseti - G10. Tedy nikoliv všichni vládci světa.

Ostatní králové si nepřáli zničení nevěstky, nevěděli o něm. Nadto jsou jejím zničením překvapeni a bijí se v zármutku. Nejsou členy deseti prstů, G10, již ztratili svou dřívější moc, svou suverenitu.

 

Zde také vidíme důkaz o tom, že těchto deset králů zničí „nevěstku“ (Katolickou církev a ostatní křesťanské církve), protože budou mít „jednu myšlenku“ – dát absolutní celosvětovou moc nad lidstvem „divokému zvířeti“ (osmé mocnosti). A pozor: do času „dokud nebudou dovršena Boží slova“ – tedy opět potvrzení, že tento 8. král bude vládnout až do „konce“ a „odejde do zničení“ po prohře s Kristem.

 

Najednou je zde nová celosvětová nadnárodní mocnost, včele s deseti, která si dělá, co chce. Dokonce trýzní nevěstku, na kterou svádí kdejakou nečistotu a všechno zlo světa. Ostatní králové se opravdu musí bát, protože s ní dlouho „smilnili“! Tento nový celosvětový vládce ještě k tomu vytváří úplně nové falešné náboženství, které „donucuje“ všemu živému… (VB bude připomenut před zrakem Boha????)

 

To co nám Bible ukazuje je to, že poslední, celosvětové království i s G10 se objeví až v poslední hodině, hodině jedenácté – tedy na začátku velkého soužení, které začne tím, že bude na místo postavena jakási ohavnost působící zpustošení

 

Pozn.: O jedenácté hodině mluví i Ježíš v podobenství o dělnících na vinici, což úzce souvisí s tímto „posledním časem“ a těmi posledními, kteří přijdou jakoby „zdarma“  k hostině (lidé z cest a oplocených míst…) – více v „Dopise rozptýleným“.

 

Daniel ještě doplňuje, že úplně na nejzazším konci této divokozvířecí ohavnosti bude král „podobný člověku“. Časem (svým růstem) pokoří tři krále z těch deseti. To bude ten úplně poslední roh, panovník, vycházející z této šelmy, kterému budou vydáni svatí, a časy a zákony (tedy vskutku „obdivuhodná“ znamení), do rukou…

 

Ohavnost, která působí zpustošení

A na místo jistě dají ohavnost, která působí zpustošení.

A ty, kdo jednají ničemně proti smlouvě, dovede hladkými slovy k odpadnutí. Ale pokud jde o lid, který zná svého Boha, ten získá převahu a bude jednat účinně. A pokud jde o ty v lidu, kdo mají pochopení, ti budou mnohým předávat porozumění. A po [několik] dnů budou jistě přiváděni ke klopýtnutí mečem a plamenem, zajetím a drancováním. Ale až budou přiváděni ke klopýtnutí, bude jim trochou pomoci pomoženo; a mnozí se k nim jistě připojí hladkostí. A někteří z těch, kdo mají pochopení, budou přivedeni ke klopýtnutí, aby se kvůli nim konalo přečišťovací dílo a aby se čistilo a bělilo až do času konce; protože je to ještě na ustanovený čas.

A král bude skutečně činit podle své vlastní vůle a vyvýší se a zvelebí se nad každého boha; a bude mluvit obdivuhodné věci proti BOHU bohů. A jistě se bude prokazovat [jako] úspěšný, dokud nedospěje ke konci otevřené odsouzení; protože se vykoná to, o čem je rozhodnuto. A nebude brát v úvahu BOHA svých otců, a nebude brát v úvahu touhu žen a žádného jiného boha, ale zvelebí se nad každého. Ale bude vzdávat ve svém postavení slávu bohu tvrzí; a bohu, kterého neznali jeho otcové, bude vzdávat slávu zlatem a stříbrem a drahokamy a žádoucími věcmi. A bude jednat účinně proti nejvíc opevněným pevnostem, spolu s cizozemským bohem. Rozhojní slávu kohokoli, kdo [ho] uznal, a skutečně je nechá panovat mezi mnohými; a bude rozdělovat na podíly zemskou půdu za cenu.

 

Vidíme, že je skutečně nejprve postavena na místo ohavnost, která působí zpustošení, tedy ještě dříve než je zničeno falešné náboženství, a jak již jistě správně tušíte, tou ohavností je ono celé divoké zvíře, osmý celosvětový král, na jehož nejzazším konci je ještě jeden - vládce oné celosvětové říše „podobný člověku“, jenž bude působit zpustošení, a kterého náš Král, Ježíš Kristus, zničí dechem svých úst během své přítomnosti. (2. Tes. 2:8)

 

Ano, o vládu nad celým světem se zpočátku bude dělit deset králů (národů), ale nakonec tuto ohavnost zcela ovládne ohavný král – Antikrist.

 

Víte, v čem je lest? Všichni křesťané budou očekávat druhý příchod Krista. A hle přijde vládce „podobný člověku“. Víte vůbec co je myšleno oním „člověkem“? Víte, o jaké jde nebezpečí? Člověkem je myšleno „syn člověka“. Tedy vládcem této celosvětové říše bude člověk podobný „Synu člověka“ – podobný KRISTU!

Bude činit divy a zázraky a mnozí tak budou oklamáni. Avšak to nebude náš Kristus, ale Antikristus! Syn zničení! (verš) Náš Kristus nepřijde dříve, než bude zjeven tento ohavný Antikrist, proto se nenechte zmást žádným působením jeho sil. PAMATUJTE: Naše víra se nezakládá na žádných zázracích a skutcích, ale na Božím milosrdenství, které je ZDARMA a bez našich skutků a to díky Kristu vykupiteli.

 

Nejprve tedy musí být postavena na místo ohavnost a tím začne neskutečné soužení. Teprve v zápětí tato již zplnomocněná ohavnost zničí celosvětové náboženství v čele s římsko-katolickou církví a vytvoří již připravené novopohanské náboženství (verš boha, kterého neuctívali jeho otcové), které rovněž bude mluvit obdivuhodné věci proti pravému Bohu a připraví svět na válku s ním. To je doba, která bude skutečně znamenat vytrvalost pro svaté.

 

A k tomu se pojí i pochopení tajemství o generaci…

Generace

 

Proto až zahlédnete ohavnost, která působí zpustošení, jak bylo řečeno prostřednictvím proroka Daniela, jak stojí na svatém místě (ať čtenář použije rozlišovací schopnost),

 

Nyní je vhodné se pozastavit, zamyslet se a projevit rozlišovací schopnost, kterou nám doporučuje náš Pán Ježíš Kristus.

 

Kde že to stojí ona ohavnost?

Na svatém místě!

 

A kde je dnes to nejposvátnější místo na Zemi?

Je to Sion, Jeruzalém, Chrám!

 

Nyní je to však duchovní Jeruzalém, duchovní chrám, v němž přebývá Bůh, Boží stan, v čele s králem-knězem, úhelným kamenem, Ježíšem Kristem, který dovede lidstvo k dokonalosti a na konci tisíce let předá vládu Otci, Bohu. (1Kor 3:16,17)

 

Tak a teď k věci.

Dokázali jsme si, že semeno hada má nachlup stejný cíl jako semeno ženy – vládnout světu tisíc let a dovést lidstvo k dokonalosti, k podobě boží (av el). Používá k tomu opak svatého ducha, ducha světa.

Nejen to, dokonce se sami nazývají Sionem[1], a tím plní proroctví o nepřátelství mezi semenem ženy a semenem hada.

Takže, kde bude stát ona ohavnost?

No přece na svatém místě, tedy v postavení (v roli) „mesiášského království“, zachránce světa a celosvětového vládce, v čele s jakýmsi synem člověka, králem-knězem[2], Antikristem…

 

Opět tedy vidíme onu lest – dosadí se na místo, které patří „nebeskému království“ – a tím je ohavné.

 

K této ohavné světovládě (Ef 6:12) budou vzhlížet všechny národy světa, snad kromě tří nenáviděných, vyvražďovaných, které mu budou vydány do rukou. Ostatní národy budou jeho království vítat, a doslova považovat a zaměňovat za mesiášské království. Budou však záměrně, lstivě, nevídanými velkolepými zjeveními, uvedeni v omyl (2. Tes. 2:11, Mat. 23:23-25). Tohoto posledního lidského krále, syna nezákonnosti a zničení (2.Tes.2:3-5), budou dokonce považovat za samotného Krista, ale jejich jména nebyla napsána na svitku života od založení světa. (Zj. 17:8) Boží slovo nás dokonce varuje, že znamení té doby budou tak silná, že ani možná někteří povolaní je nerozeznají a nechají se svést, protože nevěřili pravdě… (2.Tes. 2:2, Kol. 2:8,9) Naštěstí Jahve Bůh slibuje: „malý džbán neselže“! Ano, „světlo vyšlehlo pro spravedlivého“. (Ža 97:11, 37:37) Spravedlivého skrze víru v Krista.

 

„Učte se od podobenství o  fíkovníku tuto věc: Jakmile jeho mladá ratolest změkne a vyžene listy, víte, že je blízko léto. Podobně vy, až to všechno uvidíte, vězte, že on je blízko u dveří. Vpravdě vám říkám, že tato generace rozhodně nepomine, dokud se to všechno nestane. Nebe a země pominou, ale má slova rozhodně nepominou“. (Ježíš Kristus)

 

Od raného dětství jsem tušil, že to s vyhlíženou „generací“ je trochu jinak, než jak jsem byl poučován, jen jsem stále nevěděl kdo, nebo co je ve skutečnosti tou ohavností. Nyní je čas na rozpečetění i tohoto Božího tajemství a to jen díky němu… (Jer. 9:24)

 

Takže:

 

Až tedy uvidíme onu ohavnost, jak stojí na místě, kde nemá, poznáme, že je léto blízko a „fíkovník i rozkvetlá mandloň“ nám napoví, že se přiblížila jedenáctá hodina… „Vpravdě vám říkám, že tato generace, (která zahlédne ohavnost), rozhodně nepomine, dokud se to všechno nestane“!

 

A tak Vám předkládám svědectví o tom, že jsem zahlédl ohavnost, která zatím stále není na místě, ale rychle se chystá vystoupit. Generace, jež toho bude svědkem, rozhodně nepomine![3]

 

Po napsání tohoto dopisu jsem se dozvěděl, že výše rozváděné myšlenky potvrzují i křesťané ze čtyřicátých let minulého století v brožuře „Velitel národů“ (vydali SJ), kde říkají:  „Ježíš Kristus a pomazaní tvoří dohromady „město svaté, Jeruzalém nový, sestupující od Boha z nebe. To znamená, že tvoří svatou vládu nového světa spravedlnosti“. A směle pokračují: „Proto jest zcela zřejmé, že svatým místem, které se ohavnost zpustošení snaží zaujmout, jest místo neb postavení, jež zaujímá království (nebeské) vzhledem k zemi…“!

 

Proti těmto pravdivým slovům nelze nic namítat.

Doplňují, že jde o celosvětovou vládu, k níž lidé budou vzhlížet jako ke svaté, že to bude totální vláda, jež připraví lidstvo na válku s Bohem, dále poukazují na mnoho dalších zajímavých faktů.

 

Vycházející světovláda stále nebyla postavena na svaté místo. Ta doba se však rychle blíží. „Nový svět“ řízený semenem hada je za dveřmi!

 

Přítomnost?

 

Neměj strach, malé stádo, protože váš Otec schválil, že vám dá království. Prodávejte to, co vám patří, a dávejte dary z milosrdenství. Dělejte si měšce, které se neobnosí, neselhávající poklad v nebesích, kam se zloděj nepřibližuje [a kde] ani mol nestravuje. Kde je totiž váš poklad, tam bude i vaše srdce.

 Ať jsou vaše bedra opásaná a vaše lampy hořící a sami buďte jako lidé, kteří čekají na svého pána, až se vrátí ze svatby, aby mu ihned otevřeli, až přijde a zaklepe. Šťastní jsou ti otroci, které pán při příchodu nalezne bdělé! Vpravdě vám říkám: Opáše se a přiměje je spočinout u stolu a přistoupí a bude jim sloužit….

Také vy zůstaňte připraveni, protože Syn člověka přijde v hodinu, kdy to nebudete považovat za pravděpodobné.“

 

„Pověz nám: Kdy to bude a co bude znamením tvé přítomnostizávěru systému věcí?“ zeptali se soukromě učedníci Ježíše Krista na Olivové hoře (Mt 24:3). Všimni si prosím, že jsou zde oddělené dvě časová období – doba „přítomnosti“ a doba „závěru systému věcí“.  Je vhodné rozeznávat je a správně od sebe rozlišovat. Mám za to, že je v tomto trošku „chaos“ a pletou se nám obě přítomnosti dohromady.

 

Kdy to však skutečně bude? Kdy bude jeho slíbená přítomnost?

 

Nejsem právě já jedním z těch posměvačů z 2. Petra 3:2-4? Jedině díky Bohu věřím, že nikoliv. Proč? Protože mi, nikoliv jako většině, a to pouze díky Bohu, jehož jméno je Jehova, „neuniká pozornosti ta skutečnost, že nebesa byla odedávna, a země, která Božím slovem celistvě vystupovala z vodyuprostřed vody“.

 

Vidíte tu skutečnost? Biblickou pravdu? Pravé neselhávající Jahvovo slovo?

 

I kdyby sedm miliard lidí, vědců a moudrých tohoto světa tvrdilo, že planeta Země je stará miliardy a miliardy let, a že k roztržení prakontinentu zvaného „Pangea“ došlo dávno před objevením se prvního člověka, já pokorně přijmu moudrost Jahvova slova a řeknu, že nikoliv!

Bůh nepotřebuje miliardy let pro stvoření něčeho, co my lidé neumíme dost dobře vysvětlit a proto je pro nás nutné, abychom to přikrývali smyšleným časem!

 

Celistvá země, prakontinent, země lidí, chcete-li „Pangea“, byla ještě před potopou celá.

Kdy došlo k jejímu roztržení? Ano, 1. Mojžíšova 10:25 jasně uvádí, že to bylo v době Pelega[4], jehož jméno znamená doslova „rozdělení“.

Vážně si milovaní umíte představit, že to tak není? Pokud k rozdělení kontinentů, a vyvrásnění pohoří…, došlo mnohem dříve, jak se dostala fauna a flóra po celosvětové katastrofě, jako byla potopa světa, na všechny tak od sebe vzdálené kontinenty? Ještě k tomu tak rychle? Evolucí? Ne, k roztržení původní „země obklopené vodou“ došlo skutečně až po potopě, dokazují to četná tvrzení starověkých národů celého světa.  Oni si roztržení kontinentů dokonce pamatují! Potvrdil to i apoštol Petr. Měl tedy zdroj, který potvrzoval, že „země vystupovala celistvě z vody“ – jednalo se tedy o jeden kontinent uprostřed oceánu.

I Boží záměr se zemí je jasný – země bude opět rovná a celistvě vystupovat z vody[5]. Potvrzují to mnohé biblické verše, ale dokazovat si tyto výše rozváděné myšlenky by bylo na další článek a to není cílem tohoto dopisu

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozn.: k tomuto tématu doporučuji knihy od autora H.J. Zillmera, jako například Darwinův omyl, Evoluce – podvod století,…

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vidíte, že díky Jehovovi Bohu nám ani skutečnost z 2. Petra 3:5 neuniká, proto se s určitou smělostí mohu ptát: Kdy to však skutečně bude? Kdy bude jeho slíbená přítomnost? Již nastala?

 

Jedním ze znaků přítomnosti Krista je podmínka zaznamenaná u Matouše 24:14: „ A tato dobrá zpráva o království se bude kázat po celé obydlené zemi na svědectví všem národům; a potom přijde konec.“

Plní se to? Nevím. Je mnoho církví, které něco káží, ale dobrá zpráva je o tom, že záchrana je ZDARMA z Boží milosti prostřednictvím víry v Kristovu oběť. (Viz. článek „Dobrá zpráva“) Kolik církví však káže tuto záchranu? Zdá se mi naopak, že většina církví požaduje za záchranu něco navíc (symbolické peníze). Požadují vstup do jejich organizace, dodržování tradic, předepsaných skutků, následování jejich vůdců a výkladů, atd.

Dále je jisté, že „hmotným“ projevením své přítomnosti „Pán Ježíš odstraní duchem svých úst a přivede vniveč“ toho „nezákonného, syna zničení“ – posledního lidského vladaře… (2. Tes 2:3-8).

 

Apoštol Pavel nás v téže kapitole varuje:

 

Prosíme vás však, bratři, pokud jde o přítomnost našeho Pána Ježíše Krista a o to, že jsme shromažďováni k němu,  abyste se nenechali rychle otřást ve svém smýšlení ani vzrušit ať již inspirovaným výrokem, nebo ústním poselstvím, nebo dopisem jakoby od nás v tom smyslu, že Pánův den je zde.“

 

„Ať vás nikdo žádným způsobem nesvede, protože nepřijde, pokud nejprve nepřijde odpadnutí a nebude zjeven člověk nezákonnosti, syn zničení. Staví se na odpor a pozvedá se nad každého, kdo je nazýván „bohem“ nebo je předmětem hluboké úcty, takže usedá v chrámu BOHA a veřejně ukazuje, že je bohem.“

 

Nerad to říkám, ale i tato slova jsou neoblomná a neochvějně se zastávají pravdy.  I v případě, že by vůdcové všech církví („dopis jakoby od nás“) tvrdili, že Pánova přítomnost je zde, nesmíme se nechat svést, protože „nepřijde, pokud nejprve nepřijde odpadnutí a nebude zjeven člověk nezákonnosti, syn zničení.“

 

Milovaní, to se ještě nestalo… proto mi veškeré dohady o přítomnosti Krista, tedy o časových údajích, které nám nenáleží znát, připadají marné.

Člověk nezákonnosti, syn zničení, Gog z Magogu

 

Kdo je tedy ve skutečnosti oním posledním králem-knězem poslední celosvětové říše tohoto světa, zvaný Gog z říše Magog, syn zničení, syn nezákonnosti, Antikrist?

 

V nejstarší řeči lidstva je nazván Goro, tedy bílý vládce velmi zlý a násilnický. I Boží slovo dodává, že je to hlavní vládce všech severských potomků Jafeta, zabiják. Jeho jméno je známé i v jiných jazycích např.: agog, peda-gog, dema-gog – tedy vždy vůdce. Dokonce semeno hada svého velekněze, tedy velekněze gorů, nazývá Goro.

To, že syn zničení, syn nezákonnosti není falešné náboženství, je jasně patrné z toho, že tohoto lidského tvora (syna člověka) zničí Ježíš projevením své přítomnosti v samotném závěru světa, kdežto falešné náboženství zničí osmý král v čele s deseti, právě proto, aby tento syn zničení získal neomezenou vládu nad lidstvem a nad náboženstvím. Jako zábrana tak nepůsobí apoštolové, ale králové země, kteří ztratí svou dřívější moc, suverenitu, stálý rys. Již nyní ji rychle ztrácí a předávají nadnárodním institucím.

 

To, že Gog není Satan, ale skutečný pozemský vládce dokazuje apoštol Pavel ve slovech

 

„Staví se na odpor a pozvedá se nad každého, kdo je nazýván „bohem“ nebo je předmětem hluboké úcty, takže usedá v chrámu BOHA a veřejně ukazuje, že je bohem. Nevzpomínáte si, že jsem vám to povídal, dokud jsem byl ještě s vámi.“

 

Vidíte, že onen „ohavný člověk“ usedá tam, kde nemá? V chrámu Boha! Tedy na místě nejsvětějším a sám se nazývá bohem! Proto je také po vzoru Krista „králem i knězem“. Veleknězem. Antikristem!

Chápeme tudíž, že si musí vytvořit „nové“ celosvětové náboženství, které jeho otcové neznali (verš). Kde bude on sám považován za boha a mesiáše.. Naváže tak na prastará pohanská, babylonská, egyptská, sumerská božstva a náboženství….   2.Tes2:9 Ale přítomnost toho nezákonného je podle Satanova působení s každým mocným skutkem a lživými znameními a předzvěstmi

 

A opět se ptám, kde je nyní chrám Boha? Je to Boží chrám duchem pomazaných v čele s Bohem ustanoveným králem-knězem Ježíšem Kristem, pravý Sion. Na toto nejposvátnější místo, které obývá sám Bůh Jahve, se ale Satan nikdy nedostane. Takže tento syn nezákonnosti sedí  jako král tam, kde nemá, totiž na pro lidstvo zinscenovaném, podvodném Sionu a je dosazen Satanem! Je to tedy skutečný Antikrist! Člověk, nikoliv samotný Satan!

 

Jistě ale někdo namítne, „co onen Gog a Magog ze Zjevení 20:7,8?“

Co znamená výraz „ve čtyřech rozích země Goga a Magoga“? Představuje „celou obydlenou zemi“. Což opět dokazuje, že říše pozemského Goga z Magogu bude celosvětová. Neznamená to nutně, že Gog je samotný Satan. Naznačuje to, že Satan bude po tisícileté vládě Krista zkoušet dokonalé lidstvo na „celé obydlené zemi“, tedy dřívější celosvětové říši Goga. Nic víc, nic míň.

Ještě jedno z toho vysvítá, Satan bude používat opět stejné zbraně jako v celé historii lidstva – bude lidem nabízet božství.

 

Vidíte, jak to přesně zapadá do sebe? Ach, to svaté Boží slovo, jak je neuvěřitelně doslovné a přesné. Jen my lidé jsme velkohubí, slepí a hluší. Skloňme se před Boží moudrostí, veřejně Ho chvalme a děkujme mu za to, že svou moudrost zjevuje malým, slabým, posledním z posledních, zatracovaným a rozptýleným tak, že se ani o jejich rozptýlení neví, a ne moudrým a intelektuálům tohoto světa.

 

Tento král, člověk Gog, je ten „nový“, poslední roh, který má „oči podobné očím člověka a ústa mluvící velikášské věci“. To je ten, který je na nejzazším konci, křídle ohavnosti, která působí zpustošení a „povede válku se svatými a získá nad nimi převahu“, „bude skutečně činit podle své vlastní vůle a vyvýší se a zvelebí se nad každého boha; a bude mluvit obdivuhodné věci proti BOHU bohů. I tím se stane v očích Boha ohavným. (Lk 16:15b) „A jistě se bude prokazovat [jako] úspěšný“, „bude mluvit dokonce slova proti Nejvyššímu a bude ustavičně týrat svaté Nejvýše postaveného. A bude mít v úmyslu změnit časy a zákon, a oni mu budou vydáni do ruky na čas a časy a půl času“, „bude rozdělovat na podíly zemskou půdu za cenu“. Je to ten, „kdo popírá Otce a Syna“ a sám sebe nad ně vyvyšuje.

 

Beru za svědka apoštola Jana a slova z jeho prvního dopisu 2:18-21:

 

Děťátka, je poslední hodina, a právě jak jste slyšeli, že přichází Antikrist, i teď se mnozí stali antikristy; z této skutečnosti poznáváme, že je poslední hodina. Vyšli z nás, ale nebyli našeho druhu; kdyby totiž byli našeho druhu, zůstali by s námi. Ale [vyšli], aby se ukázalo, že ne všichni jsou našeho druhu. A máte pomazání od svatého; všichni máte poznání. Nepíši vám proto, že neznáte pravdu, ale protože ji znáte a protože žádná lež nepochází z pravdy…  Antikrist je ten, kdo popírá Otce a Syna.

 

 

Ano, v poslední hodině, hodině jedenácté, bude zjeven Antikrist, který „vzejde z nás, ale nikoliv z našeho druhu“ Bude to tedy žid a zároveň nebude…?

 

Národnost Goga

 

Národnost onoho budoucího ničemného vládce, krále-kněze, předobrazeného Nimrodem, který chtěl spojit celou zemi a udržet lidstvo na jednom místě, i když dobře věděl o Božím příkazu o rozptýlení a naplnění země, znázorněného také Asyřanem, který si v srdci říká „odstraním hranice národů“ (Iz. 10:12,13), není vůbec důležitá, přesto si o ní něco řekneme.

 

Vidíte ty paralely? Všechny biblické mocnosti se snažily o celosvětovou nadvládu. A Bible nás nenechává na omylu, že i osmý král vychází právě z těchto království, které nějak ovlivnily svatý lid (verš) a přesto je jiné…

Jiné je v tom, že toho, oč se ty předchozí pouze snažily, skutečně dosáhne. Opravdu „není to nové, a ani to není řád“, a ani o tom nás Bible nenechává na pochybách, Kazatel 1:9,10 říká: „Co nastalo, to nastane; a co se činilo, to se bude činit; a tak není nic nového pod sluncem.  Existuje něco, o čem lze říci: „Podívej se; to je nové“? Existovalo to již po neurčitý čas; co začalo existovat, je z času před námi“.

 

Skýtie, kterou někteří znalci pokládají za říši Magog, se nacházela na severu nad Černým a Kaspickým mořem. Později se zde nacházela říše Chazarů

 

Jak je možné, že slovo Boha o rozptýlení Židů, se k němu vrátilo zpět a nesplnilo se? (Lk 21:24) Jak je možné, že stát Izrael silou a s obrovskou pomocí semene hada stojí a vystrkuje růžky?

Je to možné pouze tehdy, že takzvaní židé nejsou skutečnými Židy! Nebo snad někdo chce tvrdit, že protože skončili ustanovené časy národů, tak Bůh dovolil židům obnovit svou zemi, nebo že je v tom dokonce podporuje? Jestliže to tak je, znamenalo by to návrat Izraele jako celku k pravému Bohu… ale i to je jinak…

Pokud se ale budete trochu zajímat o říši Chazarů, zjistíte, že někdy na začátku druhého tisíciletí přijali židovské náboženství a někdy kolem 17. století, se přejmenovali na Jews. Proto zde nikdy nebudeme hovořit o židovském spiknutí, protože žádné takové neexistuje a i tento dřívější svatý lid – skuteční Židé, je pouze obětí velké lži. Jedná se totiž o „spiknutí“ Satana a jeho semene právě proti Bohu a jeho svatým národům.

 

Je veřejných tajemstvím, že světové bankovnictví ovládají právě tito chazarští falešní židé. Jak Boží slovo doplňuje: „Bohatý, ten panuje nad těmi, kdo [mají] málo prostředků, a kdo si vypůjčuje, je sluhou toho, kdo poskytuje půjčku“ Celý svět, jak státy, firmy, korporace, tak i jednotlivci, jsou v historii lidstva nevídanými otroky těchto bankéřů - otrokářů. Dluží jim obrovské množství financí, mají tak v rukou celý tento systém věcí, neboť drak dává nadvládu nad tímto světem, komu se mu zachce. V nejstarším dnes živém jazyce lidstva, znamená slovo bank (benk) ďábel, a tito lidé jsou skutečné hlavní částí pozemského semene hada.

 

Ezekiel potvrzuje ve 38. kapitole říká, že Gog bude hlavním náčelníkem Tubala a Měšeka, tedy lidu jafetovského rodu nikoliv skutečných Židů. Opět tedy vidíme onu paralelu mezi nacistickými „árijci“ a propagací jakési „nadřazené bílé božské rasy“. 

Shrnutí

 

Závěrem

 

Nějaký čas po zničení matky všech nevěstek a ohavností země, tedy i některých válek, provolá poslední vládce ono očekávané „Mír a Bezpečnost“. (1. Tes. 5:3) K tomuto provolání však povede cesta tak krvavá, že Bůh bude nucen zasáhnout. Falešný prorok proto připraví cestu „králům“ pro válku s Bohem, kde se Bůh projeví jako Živý… (Zj. 16:16)

V žádném případě není pravda, že velké soužení způsobí Bůh. To způsobí ti, kdo ničí zemi (lidstvo i planetu). Satan a jeho semeno. (verš obchází jako řvoucí lev) Boží zásah bude proto vhodný a spravedlivý, tak jako to bylo v době potopy. Nebyl to Bůh, kdo způsobil, že „špatnost člověka na zemi je hojná a že každý sklon myšlenek jeho srdce je po celou dobu jenom špatný“. Byl to Satan a jeho semeno. Stejné to bude i ve velkém soužení. A tak jako před potopou budou lidé obdivovat „nadlidi“ a jejich „divy“.

Skutečně, „není nic nového pod sluncem“…

 

A během toho času povstane Michael, velký kníže, který stojí ve prospěch synů tvého lidu. A jistě nastane takový čas tísně, jaký nenastal od [doby, kdy] vznikl nějaký národ, až do toho času. A během toho času tvůj lid unikne, každý, kdo bude nalezen zapsaný v knize. 2 A mnozí z těch, kdo spí v prašné zemské půdě, se probudí, ti k životu trvajícímu na neurčito, a oni k pohanám [a] k ošklivosti trvající na neurčito.

A ti, kdo mají pochopení, budou zářit jako jas prostoru, a ti, kdo mnohé přivádějí ke spravedlnosti, jako hvězdy na neurčitý čas, dokonce navždy.

 A pokud jde o tebe, Danieli, ty ta slova utaj a zapečeť knihu až do času konce. Mnozí se budou toulat, a [pravé] poznání se rozhojní.“ (Daniel 12)

 

 

Ano, není to Bůh, kdo způsobí velké soužení. Dokazují to i slova: „A během toho času povstane Michael, velký kníže, který stojí ve prospěch synů tvého lidu“. Teprve během velkého soužení vstoupí do děje Ježíš Kristus, aby stál ve prospěch synů stále svatého „izraelského“ lidu a prosme Boha, aby i v náš.

 

Milovaní, pokud s tímto článkem v čemkoli nesouhlasíte, vězte, že to vůbec nevadí. Nespojují nás totiž nauky a výklady, ale víra v Krista a jeho láska. Proto tento článek není psaný proto, aby udával „zákon“ ve výkladu proroctví, ale naopak, aby pomohl najít skryté Boží posvátné tajemství, třeba i tím, že bude někým v budoucnu vyvrácen…

Z dnešního pohledu Duch svědčí o tomto, ale zítra bude odhaleno více z onoho skrytého Božího tajemství a proto může Duch svědčit více, a třeba odhalit něco jiného co zrovna mé osobě dnes nenáleželo.

 

Vždyť když jsem byl malý (ve víře) spokojil jsem se s málem (poznání) a přesto mne Bůh miloval a žehnal mi, ale když jsem vyrost, zjistil jsem, že to málo bylo nepřesné a závislé dokonce na špatném (poznání). Tak i zítra pokud někdo z Vás vyroste výše, s čistým svědomím v Duchu dosvědčí, že jsem se v něčem mýlil, přesto, že Vám dosvědčuji také v Duchu. Proč? Protože naše poznání není stále úplné (verše: nebude vyučovat bratra) a Boží posvátné tajemství ještě stále nebylo plně odhaleno…

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Další poznámky:

11. hodina je hodina před západem slunce – tzn. Někdy od 17.do 20. hodiny, dle ročního období.

Milan H.

Save@centum.cz