NOVÉ SOUVISLOSTI TÝKAJÍCÍ SE POSLEDNÍCH DNŮ A VYTRŽENÍ CÍRKVE?

30.10.2020 21:18

Nové souvislosti týkající se posledních dnů a vytržení církve?

Rozpracovaná verze

Ježíš Kristus nás na dnešní dobu upozorňoval, jak v evangeliích, tak předáním Otcových slov, které nacházíme v Janově zjevení. Jistě dobře znáte například slova z Matoušova evangelia kapitoly dvacáté páté nebo z Marka třináct:

„Když pak uvidíte ‚ohavnost zpustošení‘ postavenou, kde nemá být — kdo čte, ať rozumí — tehdy ti, kteří budou v Judsku, ať utíkají do hor.  Kdo bude na střeše, ať nesestupuje a nevstupuje dovnitř, aby si vzal něco ze svého domu. A kdo bude na poli, ať se neobrací k věcem, které jsou vzadu, aby si vzal svůj plášť. Běda těhotným a kojícím v oněch dnech! 18Modlete se, aby k vašemu útěku nedošlo v zimě. Neboť v oněch dnech bude takové soužení, jaké nenastalo od počátku stvoření, které stvořil Bůh, až do dneška a nikdy již nenastane. 2A kdyby Pán nezkrátil ty dny, nebylo by zachráněno žádné tělo. Ale kvůli vyvoleným, které vyvolil, zkrátil ty dny. A tehdy, když by vám někdo řekl: ‚Hle, zde je Kristus!‘, nebo: ‚Hle, tam!‘, nevěřte. Neboť povstanou falešní kristové a falešní proroci a budou činit znamení a divy, aby, kdyby to bylo možné, svedli vyvolené. Vy se tedy mějte na pozoru. Všechno jsem vám již předem řekl.“

Počátek tísnivých časů, porodních bolestí, jak to, tak vypadá, je zde.  (Mr 13:8)

Už i od nevěřících lidí slýcháme „dobře už bylo“ a také většina Kristových následovníků bije na poplach, ne však ze strachu, ale z radosti, protože si uvědomují, že přichází náš Pán. Přesně podle Jeho slov pozvedáme naše hlavy. (Lk 21:28) Zvedáme naše hlavy a vzhlížíme k nebi, odkud přijde s oblaky náš Pán a s ním naše vysvobození a vykoupení.  Panny připravují své lampy…

Osobně mám ohromnou radost. Těch důvodů k radosti je mnoho. Tak například, Ježíšova slova se opět naplňují, ujišťuje nás to v tom, že se rovněž naplní i další úžasná slova, předpovědi o nás. Ježíš také mnohé z nás osobně na dnešní čas připravoval. Ve skrytu, nenápadně, pomaloučku s ohledem na nás, nám odhaloval, to, co se blíží. Mnoho z nás bylo na dnešní dobu připraveno, naprosto nic nás nepřekvapilo, vše jsme dopředu tušili, dokonce mnohé věděli. A to je ohromný důvod k radosti, ale rovněž odpovědnost… Každý, kdo mu patří, kdo nevěřil tomuto světu, kdo nevěřil světovládcům této tmy, kdo „nebyl částí světa“, byl přímo Jím připravován. Teprve letos jsme zúročili, to, co do nás dlouhé roky vkládal, o čem jsme dlouho mlčeli a pokud jen něco naznačili, byli jsme považováni za blázny i mezi křesťany…

Ano, umlčovali nás křesťanští učitelé, dnes jim slova došla, mlčí, přišel náš čas. Čas Božích dítek, čas Jeho vyvolených pro průchod rodidly. Ano, z porodních bolestí budou zrozeni synové Boží! Neboť, jak říká apoštol Pavel „ostatní tvorstvo nadále sténá, dokud nebudou zjeveni synové Boží“

„Mám totiž za to, že utrpení nynějšího času se nedají srovnat s budoucí slávou, která na nás má být zjevena.  Vždyť celé tvorstvo toužebně vyhlíží a očekává zjevení Božích synů —  neboť tvorstvo bylo poddáno marnosti; ne dobrovolně, ale kvůli tomu, který je poddal — a má naději, že i ono samo bude vysvobozeno z otroctví zániku do slavné svobody Božích dětí. 22Víme přece, že celé tvorstvo až dodnes společně sténá a pracuje k porodu. A nejen to, ale i my, kteří máme prvotiny Ducha, sami v sobě sténáme, očekávajíce synovství, to jest vykoupení svého těla. (Ří 8:18-23)

Vykoupení?! Až v tom čase?! Ve stejném smyslu hovoří i Kristus. (MR 13:20) K vykoupení těla dojde až v budoucnu… Tuto myšlenku nyní nechám bez komentáře.

Ti křesťané, kteří milovali tento systém a byli částí světa, aniž by si to mnohdy uvědomovali, to mají o něco těžší, přesto máme další důvod k radosti. Mnozí se probouzí a konečně také zjišťují, jak nemilovat tento svět a nevkládat v něj důvěru, že jim vládce tohoto světa, prostřednictvím svých poklonků z řad politiků, novinářů, vědců, lékařů, filantropů, obchodníků, bankéřů, a mnohých jiných neustále LŽE a VEDE DO ZÁHUBY.

Přestaňte věřit světu, přestaňte vzhlížet k politiků, k lékařů, vědcům! Z nich nevzejde záchrana! Přestaňte být moudří vzhledem k světu, buďte jako my za blázny, pro smích, přesto moudrými v Kristu! Rozsviťte své lampy a vezměte si více oleje, do zásoby od Toho Jediného, kdo vám jej může poskytnout!

Vaše lampy náhle zhasly a naše zhasnuté byly rozsvíceny. Jak je to jen možné?!

Učitelé, vážení, moudří tohoto systému, bratři! Neustále jste dokola opakovali to, co jste slyšeli u druhých, předháněli jste se ve znalostech litery a výkladech, a naopak my mlčeli a neustále si ukládali to, co nás učil Kristus ve skrytu!

Přestaňte hledat pokoj u lidí! Nehledejte olej u druhých! Všímejte si Mesiáše na všech svých cestách! To Slovo, Pán, je blízko tebe, je ve tvém srdci, ve tvých ústech! Není tu žádný učitel, žádný jiný prostředník, který ti přinese Krista z nebe, není tu nikdo, kdo ti ho přinese z podzemí. On právě teď stojí před tebou, u tebe a v tobě.

Proto běda každému, kdo se spoléhá na člověka! Běda každému, kdo se spoléhá na mocného nebo schopného člověka! Běda vám blázni, kdo dokonce věříte v Trumpa! Který antikrist vám vnutil, že jeden politik je menší zlo než druhý?! Oba jsou v rukou ďábla, vládce tohoto světa!

Přestaňte doufat v lepší časy, v to, že se vše vrátí zpět do „normálu“. To, co je pro vás normálem, je pro Boha odporným časem! Sodoma a Gomora na tom před Bohem bude lépe než náš čas, naše „demokracie“ a „kapitalismus“. Lepší časy budou, ale ne prostřednictvím lidské moci, lidských vlád, politiků, vědců, lékařů – ZÁCHRANA přichází s Ježíšem Kristem!

Běda tomu, kdo říká, nejlepším a nejspravedlivějším systémem tohoto světa je „demokracie“. Kdo vás tak oklamal?! Demokracie je v naprostém rozporu vůči Bohu. Jste slepí, nevidíte? Přeci celý onen spor je o tom, zda si lidé mohou vládnou sami bez Boha a vy věříte v demokracii!? Ve vládu lidu?!

Přestaňte se modlit o záchranu tohoto světa! Tento svět skončí, není Boží vůlí ho udržovat a zachránit. Jeho vůlí je Kristovo království, svět nový! Svět bez demokracie, politiků, vědců, lékařů, ale také svět svobody Božích dětí, svět bez nemocí a smrti. Svět hojnosti a hojnosti pokoje.

A toto jsem vám ještě chtěl připomenout. Ježíš přirovnal tuto dobu ke dnům Noema. Mnozí z nás tuší, že v oněch dobách si tak jako dnes mocní hráli s lidským genomem. Po zemi běhali stvůry, hybridi a NADLIDÉ (Nefilim, nelidé) a země byla plná násilí a smrti. Toto stvoření nebylo Boží, ale lidské. Hrůzy, které se v té době odehrávaly donutily našeho milujícího Otce k zásahu - potopou světa. Velmi podobná doba, podle Krista ještě horší, přichází dnes na nás a Otec i protentokrát bude nucen zasáhnout, avšak podruhé již ohněm. Slovy písma: kdyby nezasáhl, nebylo by zachráněno žádné TĚLO vyvolených

Noe si tu dobu zažil, nebyl od ní vychvácen. Noe si tou dobou prošel.

Noe byl vychvácen v poslední HODINĚ

Nevím, kdy a za jakých okolností přijde naše vychvácení ke Kristu, ale pokud to někdo přirovnává k Noemovi, tak nezná písmo. To hovoří o HODINĚ zkoušky, od které máme být ochránění, ale také o DNI pomsty, který dost možná prožijeme.

Den pomsty, po ukončení doby milosti přirovnejme k životu v Noema v tísnivé době před potopou. Hodinu zkoušky ke dni, kdy vešel do archy.

I Boží slovo hovořící o záchraně TĚLA nám jasně ukazuje, že nejde jen o duchovní záchranu, ale v případě vyvolených stále žijících na zemi, o záchranu a vykoupení těl VYVOLENÝCH.

To znamená, že vyvolení tu do poslední chvíle budou!

Jak to souvisí s olejem a pannami? Dnes všichni vybíháme vstříc Kristu, voláme a křičíme „Kristus je zde“, ale to možná opět opadne, všichni usneme. Myslím, že to je odpůrcův záměr, uspávat nás neustále dokola poté, co vše vypadá na Kristův příchod… Vždyť i sám Pán nás varoval, že nám bude oznamováno falešnými proroky, že Pán přichází…

Tím, že vás někdo neustále balamutí, „jakoby dopisem od nás“, že Kristův den je zde, okrádá vás o olej. Neustále vás probouzí a vy pořád rozsvěcíte a zhasínáte. To vás unavuje a bere sílu, víru a zásoby oleje.

Kristus přijde, přijde brzy, ale nenechávejte se rychle otřást, jak upozorňuje apoštol Pavel, protože Kristus nepřijde, dokud nebude zjeven Syn zničení. Ten se blíží, ale zatím nám ho Pán nezjevil. Zjevil nám již dříve dnešní dobu, přípravu na antikristovu vládu, nyní přichází poslední divoké zvíře, poslední světový král, který odchází do zničení. Výchází ze sedmé hlavy, nacistického Německa. Před antikristem má být ještě zjeveno deset vládců, kteří zničí Velký Babylon ať je tím, či oním.

Je toho tolik, kolik se má dle písma ještě stát, může to být rychlé, kéž by, ale čekejme na Krista na Jeho vyučování na informace přímo od Něj, ne od učitelů.

Milan Husák

30.10.2020